XXIO X Hybrid 2022

289.90 

Turime sandėlyje

XXIO X Fairway Hybrid 2022 lazda – ne tik lengva kaip oras – lazda jį išnaudoja! Dėl patobulintos aerodinamikos oro srautai keičiasi pagal jūsų valią, o tai padeda jums pasiekti lengvą greitį ir tyresnius smūgius. Tai įmanoma tik su XXIO.

Išvalyti
Greitas pristatymas:
19 spalio - 23 spalio
1 žiūri šią prekę dabar!
  • Greitas pristatymas
  • Oficialūs prekinių ženklų atstovai
  • Saugus ir patogus atsiskaitymas
  • 30 dienų grąžinimo garantija
Aprašymas

Golfo lazdos privalumai:

  • „ActivWing” TECHNOLOGIJA

ORO SRAUTO PANAUDOJIMAS GERESNIAM KONTAKTUI. Valdant oro srautą, kaip lėktuvo sparnai, „ActivWing” pagerina aerodinamiką smūgio žemyn metu, kad stabilizuotų lazdos galvą ir sutvirtintų smūgį. Oro srautas generuoja pakilimą, nukreipdamas lazdą į optimalų smūgio kampą, siekiant maksimalaus greičio ir atstumo.

  • „REBOUND FRAME” TECHNOLOGIJA

„Rebound Frame” technologija suteikia daugiau greičio ir atstumo tolimiems smūgiams. XXIO X Driver’iai, Fairway Wood’ai ir Hybrid’ai viduje turi keturias pakaitomis išdėstytas standžias ir lanksčias zonų, dėl kurių yra pagerinamas bendras COR smūgio metu. Kaip spyruoklė spyruoklėje,  lankstumo zonos perduoda energiją golfo kamuoliukui daug efektyviau nei standartinės konstrukcijos.

  • PAJUSKITE SKIRTUMĄ

XXIO lengvumas – greitesniems swing’ams. Padidina greitį ir atstumą vidutinio ir žemo handicap’o golfo žaidėjams.  Su naujosiomis XXIO X golfo lazdomis būkite smūgiuokite lengviau ir pasiekite didesnį atstumą.

Techninė informacija:

Lankstumas: įprastas

Papildoma informacija
Pasirinkite tipą

Pasirinkite lazdą

20°

Close
Close
XXIO_X_Hybrid_Golf_Club
XXIO X Hybrid 2022
XXIO X Hybrid 2022
289.90 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščias