Legend Šviečiantys Golfo Kamuoliukai 2 vnt.

16.90 

Turime sandėlyje

Šviečiantys golfo kamuoliukai – tai aukštos kokybės golfo kamuoliukai, skirti tiems, kurie nori žaisti net ir prietemoje ar naktį. Šie kamuoliukai turi įmontuotus LED šviesos šaltinius, kurie skleidžia šviesą iki 8 minučių po smūgio, todėl kamuoliukus lengva rasti bet kokiomis sąlygomis. Kamuoliukai yra patvarūs, sukurti taip, kad užtikrintų gerą skrydžio trajektoriją ir nepriekaištingą smūgio pojūtį. Jie yra puikus pasirinkimas naktiniams golfo turnyrams ar tiesiog smagiam laisvalaikiui.

Greitas pristatymas:
19 spalio - 23 spalio
3 žiūri šią prekę dabar!
  • Greitas pristatymas
  • Oficialūs prekinių ženklų atstovai
  • Saugus ir patogus atsiskaitymas
  • 30 dienų grąžinimo garantija
Aprašymas

Naujos kartos golfo kamuoliukai

Tai naujos kartos golfo kamuoliukai, sukurti ne tik profesionaliems žaidėjams, bet ir golfo entuziastams, norintiems patirti žaidimo malonumą bet kokiomis oro ar apšvietimo sąlygomis.

Šie kamuoliukai išsiskiria savo inovatyviu dizainu, įmontuotais aukštos kokybės LED šviesos šaltiniais, kurie įsijungia po kiekvieno smūgio ir šviečia ryškia raudona spalva iki 8 minučių. Tai leidžia lengvai sekti kamuoliuko trajektoriją net ir tamsoje, o prireikus jį greitai surasti.

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, Legend šviečiantys golfo kamuoliukai užtikrina puikias žaidimo savybes – išlaikomas optimalus kamuoliuko svoris, aerodinamika ir smūgio pojūtis, nepriklausomai nuo įmontuotos LED technologijos. Šie kamuoliukai yra atsparūs smūgiams ir yra sukurti ilgalaikiam naudojimui, todėl puikiai tinka tiek mėgėjams, tiek profesionalams.

Šviečiantys golfo kamuoliukai suteikia galimybę pratęsti žaidimą net ir po saulėlydžio, todėl puikiai tinka vakariniams golfo turnyrams, privačioms varžyboms ar draugiškam laisvalaikio praleidimui su draugais. Jie taip pat yra puikus sprendimas treniruotėms, kai dėl užimtumo tenka žaisti vakare ar prietemoje.

„Legend” šviečiantys golfo kamuoliukai yra lengvai naudojami – nereikia jokių papildomų įrankių ar baterijų keitimo. Tiesiog smūgiuokite kamuoliuką, ir jis pradės šviesti ryškiai, leidžiant jums žaisti su didžiausiu komfortu ir malonumu. Svarbiausia, kad šie kamuoliukai yra saugūs aplinkai, o jų veikimo trukmė garantuoja ilgaamžiškumą.

šviečiantys_golfo_kamuoliukai

Techninė informacija:

Komplekte: 2 vienetai
Švietimo laikas po smūgio: ~7-8 minutes
Baterijos veikimo laika: ~36 valandos

Close
Close
legend_led_golf_balls
Legend Šviečiantys Golfo Kamuoliukai 2 vnt.
16.90  Į krepšelį
Legend Šviečiantys Golfo Kamuoliukai 2 vnt.
16.90  19.90 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščias